Zaterdag 3 maart: verkoop van Reva-viooltjes

Inwoners van Gorredijk en Jonkerlân doen er goed aan om zaterdag aanstaande bijtijds het warme bed uit te komen én om kleingeld in huis te hebben. De leden van volleybalvereniging Reva komen namelijk traditiegetrouw de lente aankondigen met de verkoop van viooltjes. Een complete tray kost een tientje, dat is de voordeligste koop. Maar ook in kleinere aantallen verkopen de volleyballers de viooltjes graag. De opbrengst gaat met name naar de jeugd van de volleybalvereniging.

Op zaterdag 3 maart, vanaf 9.00 zwermen auto’s en fietsen vanaf startplek De Skâns uit over de verschillende wijken van Gorredijk en Jonkerslân. Niet alle straten kunnen worden aangedaan, maar de vrijwilligers doen hun best om overal langs te gaan.