Volleybalvereniging Reva… gezellig!

konstantinreva
Konstantin Reva

Vv Reva is de gezelligste volleybalvereniging van Gorredijk. De positieve uitstraling van de club werpt z’n vruchten af: het ledenbestand is gegroeid. Daarbij heeft het actieve jeugdbeleid (circulatievolleybal, binden en boeien, scholenproject) met name de laatste jaren geleid tot een geweldige instroom van nieuwe jeugdige leden.

De Gorredijkster Volleybalvereniging Reva is opgericht op 5 december 1952. De club is vernoemd naar de legendarische Russische volleyballer Konstantin Reva, die in de jaren 50 furore maakte op diverse wereldkampioenschappen.

Reva heeft zich ontwikkeld tot een zeer stabiele sportvereniging, die zich kenmerkt door een goede balans tussen recreatie en prestatie. Recreatie als breedtesport voor iedereen die daar plezier aan beleeft en prestatie voor de meer gedreven en getalenteerde leden. Een club waar vrouwen en mannen in en om het veld actief zijn en waar veel aandacht is voor jeugd. Een club waar saamhorigheid, gezelligheid en betrokkenheid hoog in het vaandel staan.